تری سدیم سولفات یک نوع مکمل مفید است که در بیشتر مواد غذایی از آن استفاده میگردد سدیم سیترات یک ماده غذایی افزودنی است که معمولاً بعنوان طعم دهنده و یا نگهدارنده در مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.

استفاده از آن بعنوان یک طعم دهنده در نوشابه‏ های غیر الکلی و انواع آبمیوه‏ ها و همچنین نوشابه ‏های انرژی‏ زا متداول است. تری سدیم سیترات برای کنترل اسیدیته در برخی مواد غذایی نیز کاربرد دارد
سیترات سدیم خوراکی بعنوان بافر در تولید نوشابه‌های گازدار (کربناته) ، بعنوان ناظم اسیدیته در مرباها ، بعنوان پف‌کننده در خامه و بعنوان امولسیون کننده در پنیرهای فرآیند شده استفاده می‌شود.

همچنین برای ممانعت از ترکیب مواد جامد شیرهای تغلیظ شده در حین ذخیره‌سازی در انبار از سیترات سدیم استفاده میشود.

با ترکیبات آهن و کلسیم واکنش کرده و با جذب فات کلسیم و آهن باعث تشکیل ترکیبات پیچیده می‌شود. مقدار مجاز مصرف سیترات سدیم ۰/۱ تا ۰/۲۵ درصد میباشد
سیترات سدیم درمحلول جهت شستشو ویا جدا سازی پلاسما از خون کامل نیز کاربرد دارد.

نکته :

تری سدیم سیترات یا همان سیترات سدیم یک نوع مکمل غذایی مفید است که در بیشتر مواد غذایی وجود دارد.‏ فرمول شیمیایی سدیم سیترات Na3C6H5O7 می­باشد وبه طور طبیعی در انواع توت و مرکبات وجود دارد.

از سیترات سدیم به عنوان یک ماده غذایی افزودنی (معمولاً بعنوان طعم دهنده و یا نگهدارنده در ‏مواد غذایی) یاد می­شود.‏ سیترات سدیم یکی از مواد شیمیایی است که نمک سدیم اسیدسیتریک محسوب می‌شود. این نمک یافری است که فات را جذب می‌کند ودر دو نوع بی­آب و آبدار یافت می­شود.

این نمک به عنوان بافر در تولید نوشابه‌های گازدار (کربناته) و طعم دهنده در آبمیوه ها و همچنین برای کنترل اسیدیته در برخی مواد غذایی نظیر مرباها و به عنوان عامل حجم دهنده در خامه و امولسیون کننده در تولید پنیرهای فرآوری شده، استفاده می‌شود.

از دیگر کاربرد های سیترات سدیم میتوان به ممانعت از ته نشین شدن و رسوب مواد جامد شیرهای غلیظ شده در حین فرآیند ذخیره سازی در انبار اشاره کرد.

این نمک با ترکیبات آهن و کلسیم واکنش داده و با جذب فات کلسیم و آهن باعث تشکیل ترکیبات پیچیده می‌شود.مقدار مجاز مصرف سیترات سدیم ۲۵/۰ تا ۱/۰ درصد است.

تری سدیم سیترات به شکل پودر و یا بلورهای گرانوله وسفیدرنگ است.این ماده به عنوان نمک، طعم و مزه­ای ترش دارد و میتوان گفت باز ضعیفی است و برای ایجاد یک بافر بیولوژیکی ‏پایدار لازم است با اسید سیتریک مورد استفاده قرار گیرد.

سدیم سیترات درآب ‏قابل حل بوده اما در اتانول غیر قابل حل می­باشد. سیترات سدیم غیرسمی بوده و خنثی است و ‏واکنش پذیری کمی دارد. سدیم سیترات در دمای محیط از نظر شیمیایی پایدار است. این ‏ترکیب بسیار زیست تخریب­ پذیر است و می­تواند به طور منظم با پسماندها دفع شود.


جهان نما

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سدیم ,سیترات ,غذایی ,مواد ,بعنوان ,استفاده ,سیترات سدیم ,سدیم سیترات ,مواد غذایی ,تشکیل ترکیبات ,باعث تشکیل ,ترکیبات پیچیده می‌شود ,پیچیده می‌شود مقدار ,تشکیل ترکیبات پیچیده ,باعث تشکیل ترکیبات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش اينترنتي باميلو خريد سيم کارت لیپوماتیک و پیکرتراشی رزرو هتل مدیریت پیمان کایر پایپ Kyle تیــــــمـای ناآرام باستان شناسی مبتنی بر GIS